Best wel spannend, opdracht geplaatst en een reactie gekregen van Budak Stukadoors en Schildersbedrijf. Via de mail en App contact met elkaar gehad en ze konden binnen een week beginnen met de klus.Op zaterdagochtend zijn ze begonnen met de werkzaamheden en rond de klok van 7 waren ze klaar. Het eindresultaat mag er wezen, superstrakke muren en alles netjes opgeruimd. Als wij nog een stukadoorsklusje hebben schakel ik ze weer in. Prijs en kwaliteit is zeer goed, echt een aanrader.

Wilbert Beijer

Een dag ná het aanmelden van de klus al bereidt geweest deze uit te voeren: netjes op tijd en strak uitgevoerd. Niets te klagen!

Kees van Dam

Het waren 3 harde werkers en hebben super net werk afgeleverd. Voor een volgende klus zou ik ze direct weer vragen.

Robert Maters

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werkzaamheden de mannen waren er op de afgesproken tijd en zijn gelijk begonnen de communicatie verliep goed. Goed contact gehad met de baas. De mannen gingen s’avonds om 9 uur weer naar huis na dat alles af was ze hebben perfect werk geleverd en we vragen ze zeker weer bij een volgende klus. Ik zou ze zeker aanraden zeker voor het geleverde werk en de prijs is prima.

Agnes De Wilde

Mijn ervaring met de mannen van Budak was ZEER goed! De communicatie verliep soepel, de afspraken waren duidelijk, alles werd netjes afgeplakt, stucloper werd gelegd, alles werd superstrak gestuct en echt netjes schoongemaakt ook! Zelfs een klein stukje muur waar een gat in zat werd als service meegenomen! perfect!

De heren die aankwamen konden helaas niet echt goed Nederlands, maar doordat ik ten alle tijden en voor alles met de eigenaar kon bellen, werd alles toch nog goed afgehandeld :).
Ik ga ze in mijn vriendenkring zeker aanbevelen en hoop dat ik ze zelf ook nog een keer mag vragen 🙂
DIT IS ECHT EEN AANRADER!!!!!

Sarah Janssen