STUCWERK

STUCWERK IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Ferka Bouw levert vrijwel alle soorten stucwerk. Wilt u een kleine reparatie laten uitvoeren door middel van pleisterwerk, of wilt u een complete nieuwe muur door middel van spachtelputz. Al het stucwerk is mogelijk bij ons!

GLAD PLEISTERWERK

Pleisterwerk is een gladde laag die wordt aangebracht waarover ook een verflaag kan worden voorzien. Deze keuze is erg gewild omdat dit er strak uitziet, en bij eventuele scheuren en oneffenheden kan dit makkelijk herstelt worden voor een mooi resultaat! Voor nieuwbouw adviseren By glad pleisterwerk

RAAPWERK

Raapwerk is het vlak maken van ruwe muren of plafonds, dit gebeurt door middel van een dikke laag gipsmortel of specie. Dit alles is eigenlijk een extra dikke laag pleisterwerk die nog afgewerkt wordt voor een perfect resultaat! Raapwerk wordt vooral toegepast om heftige beschadigingen aan muren en plafonds recht te zetten.

SPACHTELPUTZ

Uiteraard leveren wij ook spachtelputz. Dit is een kunststofgebonden pleister voor op muren. Het materiaal bestaat voor 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor 20% uit bindmiddel. Het kan meestal worden aangebracht in diktes van 1 tot 4 millimeter. Een snelle en mooie manier om uw muur te laten stucen!

SAUSWERK

Sauswerk is een veelvoorkomend en goedkope wandafwerking. Bij het sauzen van muren en plafonds zie je al snel een goed resultaat! Zien de muren er niet meer goed uit? Door rook of andere verkleuringen. Laat de muren sauzen door Ferka Bouw. Bij sauzen kunt u kiezen uit alle kleuren van de regenboog, niks is te gek! U kunt hele oppervlakte laten sauzen of verschillende kleuren en technieken te combineren. Bij nieuw stukadoorswerk zullen ten aller tijden de wanden en plafonds eerst moeten worden voorzien met een voorstrijkmiddel waarna de muurverf wordt aangebracht.

FERKA BOUW, VOOR AL UW BUITEN STUCWEK IN AMSTELVEEN!